Τα Sklia Education Centre σε Χαλκίδα και Οινόφυτα σας προσφέρουν την δυνατότητα να μάθετε μια από τις πλέον εμπορικές γλώσσες του κόσμου, την Ρωσική.

Η διαρκής ανάπτυξη της Ρωσικής Ομοσπονδίας τις τελευταίες δεκαετίες, σε όλα τα επιχειρηματικά επίπεδα, στους τομείς της ενέργειας, του εμπορίου, του τουρισμού, της τεχνολογίας την έχει καταστήσει πραγματικά υπερδύναμη στο παγκόσμιο σκηνικό.

Η γνώση και η πιστοποίηση της Ρωσικής γλώσσας αποτελεί διαβατήριο για κάθε βιογραφικό που απευθύνεται στην σύγχρονη αγορά εργασίας.

Ιδιαίτερα στην Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση, όποιος φοιτητής ή ενήλικας γνωρίζει την Ρωσική γλώσσα αποκτά αυτομάτως προβάδισμα για την εύρεση θέσης εργασίας σε μεγάλες επιχειρήσεις εξαιτίας των τεράστιων εμπορικών συναλλαγών που διεξάγονται ετησίως με την Ρωσία και των μεγάλων επιχειρηματικών ευκαιριών που δημιουργούνται.

Ταυτόχρονα η διαρκώς αυξανόμενη εισροή Ρώσων Τουριστών, 900.000 στην Ελλάδα το 2018 (Ε.Ο.Τ) και η ύπαρξη διαχρονικών κοινών θρησκευτικών και πολιτιστικών δεσμών μεταξύ των δύο λαών, εγγυώνται την εύρεση θέσης εργασίας στα τουριστικά επαγγέλματα στον γνώστη της Ρωσικής γλώσσας.

Στους επιχειρηματικούς κλάδους καθημερινά αναζητούνται γνώστες της Ρωσικής γλώσσας στις αγγελίες για άμεση πρόσληψη και πάρα πολλά τμήματα ανθρωπίνου δυναμικού ζητούν από τα στελέχη τους την εκμάθηση της Ρωσικής γλώσσας.

Στα Sklia education Centre η εκμάθηση της Ρωσικής γλώσσας μέσα από το πρόγραμμα StepNow, για παιδιά και για ενήλικες, γίνεται αποκλειστικά από Ρωσικής καταγωγής εκπαιδευτικούς.

Διασφαλίζοντας την γρήγορη και αποτελεσματική διδασκαλία της γλώσσας, σας προσφέρεται η ευκαιρία απόκτησης πιστοποίησης στα επίπεδα από Α1 ως Γ2 από επίσημους φορείς πιστοποίησης στην Ελλάδα και στην Ευρωπαϊκή Ένωση, όπως το Κρατικό Πανεπιστήμιο της Μόσχας (Λομονόσοφ) και το Ινστιτούτο Πούσκιν (Αθηνών).

Δώστε την ευκαιρία στα παιδιά σας να μάθουν την γλώσσα που μιλούν πάνω από 500.000.000 άνθρωποι στον κόσμο …

Αποκτήστε το επαγγελματικό εφόδιο που θα κάνει την διαφορά στο βιογραφικό σας

Ξεκινήστε τα Ρωσικά στα Sklia Education Centre σε Χαλκίδα και Οινόφυτα.

Επωφεληθείτε από την προσφορά γνωριμίας μας και κλείστε ραντεβού σήμερα!!!