Ετοιμάσου και

Ανακάλυψε τον εαυτό σου

Μέσα από σύγχρονες ψυχομετρικές μεθόδους, τώρα μπορείς να ανακαλύψεις κάθε πτυχή του εαυτού σου.

Τα Sklia© Education Centres, Προσφέρουν σε όλους σας, την δυνατότητα να γνωρίσετε τον εαυτό σας, να ανακαλύψετε τις πραγματικές σας ικανότητες, τις δικές σας δεξιότητες και την προσωπικότητα σας μέσω των test Discover Yourself.

Η συνδυαστική ανάλυση των αποτελεσμάτων, αξιοποιεί εξελιγμένους κανόνες, προηγμένα μαθηματικά μοντέλα και σταθμίσεις, τα οποία αποτελούν την βάση της ανάλυσης του Coach.

Ο Coach σας είναι ο άνθρωπος σας, που αναλύει τα αποτελέσματα των test σε κατανοητή μορφή, βοηθώντας σας να λάβετε στοχευμένες και σημαντικές αποφάσεις σε όλα τα στάδια της ζωής σας.

Γνώρισε τον εαυτό σου, αξιοποίησε πλήρως τις δυνατότητες σου και κατάκτησε ο,τι επιθυμείς. Discover Yourself.

Discover Yourself: Kids (Για Μαθητές Δημοτικού)

Τα ευρήματα της συστοιχίας αυτής βοηθούν τους γονείς να γνωρίσουν την προσωπικότητα των παιδιών τους, να εξηγήσουν τη συμπεριφορά τους και να δουν τις ιδιαίτερες κλίσεις τους.

Γνωρίζοντας τα ταλέντα των παιδιών τους θα αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους και δεν θα ταλαιπωρηθούν άσκοπα με δραστηριότητες που δεν ταιριάζουν στην προσωπικότητά τους.

Discovery Yourself: Learning Styles

Αποτελεί ένα ψυχομετρικό εργαλείο διάγνωσης του μαθησιακού προφίλ του ατόμου. Μέσω του έμπειρου συστήματος ανάλυσης και ποσοτικοποίησης των δυνατοτήτων των μαθητών, ερευνώνται τα εγκεφαλικά ημισφαίρια, οι μαθησιακοί τύποι και οι μαθησιακές ικανότητες.

Όλοι είμαστε σε θέση να μάθουμε.

Αρκεί να μας δοθεί η γνώση με τον τρόπο που μαθαίνουμε.

Discovery Yourself: Candidates

Η συστοιχία αυτή είναι ειδικά σχεδιασμένη για επαγγελματικό προσανατολισμό.

Αναλύει σε βάθος τις κλίσεις, τις ικανότητες, τις δεξιότητες του υποψήφιου και συσχετίζει την εργασιακή του προσωπικότητα με συγκεκριμένες Πανεπιστημιακές Ειδικότητες και αντίστοιχα Πανεπιστημιακά τμήματα του Μηχανογραφικού Δελτίου του Υπουργείου Παιδείας, καθώς και Ξένων Πανεπιστημίων.

Προτείνει συγκεκριμένα Πανεπιστημιακά Τμήματα που σου ταιριάζουν.

Discovery Yourself: Personal Development

Η συστοιχία αυτή απευθύνεται σε ενήλικες που επιθυμούν να βελτιώσουν την προσωπικότητά τους, να ανακαλύψουν επιπλέον δυνατότητες που ενδεχομένως έχουν, αλλά δεν το γνωρίζουν, καθώς και να διαπιστώσουν τον βαθμό συμβατότητας με τους οικείους τους (σύντροφοι, φίλοι, παιδιά, κ.α.).

Discovery Yourself: Career Reassessment

Η συστοιχία αυτή απευθύνεται σε όσους αναζητούν εναλλακτικά εργασιακά περιβάλλοντα, καθώς επίσης και σε εργαζόμενους που ενδιαφέρονται να επαναπροσανατολίσουν την καριέρα τους και την επαγγελματική τους δραστηριότητα γενικότερα.

Discovery Yourself: Recruitment

Αποτελεί το ιδανικό εργαλείο για αξιολόγηση, επιλογή ή επανατοποθέτηση προσωπικού με βάση συγκεκριμένες θέσεις εργασίας (Job Descriptions), επιτυγχάνοντας ακριβές, αξιόπιστο και ταχύτατο Job Matching, καθώς και ιεράρχηση υποψηφίων. Ένα απαραίτητο για κάθε σύγχρονη επιχείρηση.

Άτυπη διαγνωστική αξιολόγηση μαθησιακών δυσκολιών

Η διαγνωστική αξιολόγηση των μαθησιακών δυσκολιών αποτελεί καθοριστική φάση στη διαδικασία της ανίχνευσης, της διερεύνησης και τον εντοπισμό των γνωστικών, συναισθηματικών και κοινωνικών δεξιοτήτων του μαθητή.

Ο ειδικός παιδαγωγός με το άτυπο αξιολογικό εργαλείο διάγνωσης ειδικών μαθησιακών δυσκολιών, εστιάζει στην επεξεργασία γραφημικών, φωνημικών και σημασιολογικών πληροφοριών, στο βαθμό κατάκτησης της αναγνωστικής δεξιότητας, της ορθογραφημένης γραφής και των μαθηματικών δεξιοτήτων.

Η έγκαιρη και αξιόπιστη διάγνωση των μαθησιακών δυσκολιών συντελεί στην κατάρτιση αποτελεσματικών προγραμμάτων παρέμβασης για την Ελληνική και την Αγγλική γλώσσα, με αποτέλεσμα την πλήρη κάλυψη των κενών και την βελτίωση της σχολικής επίδοσης του μαθητή.

Επικοινώνησε σήμερα με τα Sklia© Education Centres και το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας καθοδηγήσει στην επιλογή του κατάλληλου test για τις ανάγκες σας.