Κυριακή 1 Δεκέμβρη με το Discovery Kids Club στον Ελληνικό Κόσμο.

Το ταξίδι στον περίφημο κόσμο του Charles Dickens ξεκίνησε για τα παιδιά μας στα Sklia Education Centres πέρσι το φθινόπωρο στα πλαίσια της μεθόδου μας βιωματικής μάθησης StepNow. Τα Χριστούγεννα που μας πέρασαν βιώσαμε όλοι μαζί – παιδιά και γονείς – την εμπειρία της δημιουργίας στην σκηνή του Christmas Carols.

Συνεχίζοντας και φέτος το οδοιπορικό μας στο γεμάτο πανανθρώπινα μηνύματα έργο του Charles Dickens, στις αίθουσες των Sklia Education Centres ζούμε μια διαφορετική πραγματικότητα, αυτή του κόσμου του Όλιβερ Τουίστ, που θα σας τον παρουσιάσουν οι μαθητές μας τα φετινά Χριστούγεννα.

Αποκτώντας γνώση διαδραστικά και με γνώμονα την ψυχαγωγία όλων μας, ξεκινάμε την Κυριακή 1 Δεκέμβρη, από τα Sklia Education Centres, 8 το πρωί από Χαλκίδα και 8.20 από τα Οινόφυτα, με το Discovery kids Club, το ταξίδι μας στον Ελληνικό κόσμο στην Αθήνα.

Στην «Θόλο» εικονικής πραγματικότητας θα κάνουμε ένα «Ταξίδι στον κόσμο των Δεινοσαύρων» και θα γνωρίσουμε μια εποχή πέρα από κάθε φαντασία, σε μια προβολή που χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον κόσμο του cinema.

Στο «Θέατρον» θα παρακολουθήσουμε ¨ Όλιβερ Τουίστ¨ του Καρόλου Ντίκενς, με τους Ρένο Χαραλαμπίδη, Τάσο Κωστή, Μαρία Αντουλινάκη και ακόμη 15 ηθοποιούς στην σκηνή, σε μια εμπνευσμένη θεατρική μεταφορά του μνημειώδους βιβλίου σε σκηνοθεσία της Κωνσταντίνας Νικολαίδη.

Σας περιμένουμε να περάσουμε μια Κυριακή γεμάτη θέαμα, γονείς και παιδιά μαζί.

Τιμή συμμετοχής 18 ευρώ το άτομο, κρατήσεις στο 2221085857.