Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, το Sklia Education Centre καλεί τους μικρούς φίλους μας να λάβουν μέρος στην πιο εναλλακτική κατασκήνωση του καλοκαιριού: στο discovery kids camp! Το επιτυχημένο κατασκηνωτικό πρόγραμμα, που λατρεύτηκε από παιδιά και γονείς τα δύο προηγούμενα καλοκαίρια, επιστρέφει ανανεωμένο και έτοιμο να προσφέρει και φέτος μία συναρπαστική εμπειρία φιλοξενίας και μάθησης στους νεαρούς συμμετέχοντες.

Discovery kids camp: ένα πολυθεματικό πρόγραμμα

Διαθέτοντας έναν άκρως επιμορφωτικό και συνάμα ψυχαγωγικό χαρακτήρα, το discovery kids camp αποτελεί ένα άρτια δομημένο πρόγραμμα, το οποίο πλαισιώνεται από εξαιρετικά έμπειρους παιδαγωγούς και περιλαμβάνει μία εντυπωσιακή ποικιλία θεματικών στην ελληνική και αγγλική γλώσσα. Απευθύνεται σε ηλικίες 5 έως 12 ετών και, πάντοτε με σεβασμό στη διαφορετικότητα των παιδιών, στοχεύει στην πολύπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητάς τους, στη διεύρυνση των γνώσεων τους, καθώς και στην ανάδειξη των ιδιαίτερων ταλέντων τους.

Εκπαιδευτικές δραστηριότητες και διασκέδαση

Με μοναδικό γνώμονα την αγάπη προς το παιδί λοιπόν, το κατασκηνωτικό πρόγραμμα του Sklia Education Centre καλωσορίζει τους μικρούς συμμετέχοντες σε έναν θαυμαστό κόσμο δραστηριοτήτων και νέων δυνατοτήτων. Μαγειρικές δημιουργίες, εικαστικά, κατασκευές, δημιουργική κίνηση, θεατρικό παιχνίδι, χορός, μουσική και τραγούδια… κάθε εβδομάδα, τα παιδιά γνωρίζουν μία νέα θεματική!

Μέσω βιωματικών μεθόδων διδασκαλίας και πάντα υπό την επίβλεψη των παιδαγωγών, οι νεαροί κατασκηνωτές εξερευνούν άγνωστες πτυχές του εαυτού τους και, ταυτόχρονα, ανακαλύπτουν τον κόσμο της δημιουργικότητας και των τεχνών. Επιπλέον, αποκτούν εξοικείωση με την αγγλική γλώσσα, ενώ παράλληλα καλλιεργούν το ομαδικό πνεύμα μέσα τους.

Παρά τους εκπαιδευτικούς σκοπούς του όμως, το discovery kids camp δεν παύει ποτέ να εναρμονίζει τη μάθηση με την απόλαυση! Συμμετέχοντας στο πρόγραμμα, τα παιδιά ξεφεύγουν από το στρεσογόνο κλίμα του σχολείου και απολαμβάνουν στο έπακρο τις καλοκαιρινές διακοπές τους μέσα σε ένα ανέμελο και ευχάριστο περιβάλλον, γεμάτο παιχνίδια, παραμύθια, ιστορίες και ελεύθερες ώρες δημιουργίας και έκφρασης.

Μοναδικές παροχές & προνόμια

Οι μικροί “campers” φιλοξενούνται στις ασφαλείς και κλιματιζόμενες εγκαταστάσεις του Sklia Education Centre, ενώ δεν λείπουν οι συχνές εξορμήσεις τους στην όμορφη παραλία της Σουβάλας για παιχνίδι στην άμμο και άφθονη διασκέδαση. Φέτος, το camp λειτουργεί από 18 Ιουνίου έως 13 Ιουλίου, δίνοντας την ευκαιρία στους γονείς να επιλέξουν οι ίδιοι τη συνολική διάρκεια συμμετοχής των παιδιών τους στο πρόγραμμα. Παράλληλα, παρέχονται αποκλειστικά προνόμια στους συμμετέχοντες – για παράδειγμα, ειδικές εκπτώσεις (σε αδέρφια, ομαδικές συμμετοχές πέντε ως δέκα παιδιών, κ.λπ.).

Επιθυμείτε και το δικό σας παιδί να βιώσει την εποικοδομητική εμπειρία της εναλλακτικής κατασκήνωσης, γνωρίζοντας από κοντά τις εκπληκτικές δυνατότητες του Discovery Kids Camp; Κλείστε θέση σήμερα και χαρίστε στο παιδί σας τις καλοκαιρινές διακοπές που ονειρεύεται!